29 d’ag. 2010

De vacances per casa, darrers dies d'Agost 2010 (02)

El passat divendres, 27 d'agost, com ja anunciàvem en un missatge al mur del Facebook del pare, varem fer la mini-marxa pel Garraf. L'objectiu era assolir La Morella sortint des del pàrquing del Pla de Querol. Tot va anar bastant bé, tot i que a l'inici de la mini-marxa jo encara estava una mica endormiscat i li deia el pare que ja estava cansat abans de començar a caminar. Finalment varem fer tot el recorregut.


Deixàvem el cotxe aparcat a les 10 i arribàvem a dalt de tot (598 m. - vèrtex geodèsic) a les 11 i 40 minuts, després de fer fotos a aranyes i "pescar un peix" que faria volar com un estel... Si heu llegit bé, vaig recollir de la brolla un globus "peix nemo" que vaig fer volar sense aire gràcies el vent que bufava i que després vaig llençar a la paperera groga del pàrquing.



Al cim ens varem fer una foto automàtica.


La tornada va ser més curta, doncs sortint a les 11 i 50 de La Morella estàvem al cotxe a les 12 i 4o... el motiu era ben senzill, tornant ens esperàvem les motxilles de la piscina per estar en remull durant una estona, que es va allargar fins a una hora...