12 d’ag. 2010

De vacances per la costa de l'Azahar i el Maestrat (i 04)

Amb aquest post d'avui, 12 d'agost de 2010, des de Castelldefels i a les portes de la Festa Major d'Estiu 2010, us explicaré els meus darrers dies de la primera etapa de vacances estiuenques per Vinaròs.

El dilluns, 9 d'agost, per la nit vaig anar una estona a la fira amb els abuelitos amb la mala sort de que una tormenta d'estiu no em va deixar gaudir de totes fitxes que tenia i que, per tant, hauria d'anar en una nova ocasió a l'endemà.

El dimarts, 10 d'agost, vaig estar jugant una molt bona estona amb els playmobil, recreant una flama del Canigó. Després varem sortir a passejar i per la tarda-nit mentre els abuelitos feien el camí de tornada cap a Castelldefels, nosaltres anàvem a la fira amb uns entrepans per sopar i gaudir de les atraccions.


El dimecres, 11 d'agost, darrer dia nostre a Vinaròs, hem anat pel matí a la platja i recollir els pans encarregats. Durant el migdia hem acabat de recollir i hem dinat una fideuà d'un "take away"... molt bona. Per la tarda hem fet la visita a la llotja de peix on hem vist una subhasta mecanitzada.