20 d’ag. 2010

De vacances per les Guilleries (03). L'ensurt...

El dimecres, 18 d'agost, per la tarda va ser el dia triat per anar a fer un tomb per la ciutat de Vic. Segons la planificació hi havia algun joc com ara "pitxi" amb el peu, i jo no hi podria jugar...


Per la nit, vàrem fer un karaoke amb "singstar". Els últims en recollir-se com ara el pare van fer visionat d'estels guiats pel monitor Marc i el seu programa de free software "Stellarium" (molt recomanable i per això us adjuntem l'enllaç a la seva plana web).

El dijous pel matí varem fer tir amb arc i quan ha començat a escalfar el sol hem decidit anar a la piscina.


Bé no tots hem anat a la piscina, només ha anat el pare, i la mare i jo ens hem quedat a l'habitació. Quan el pare ha tornat de banyar-se ha començat el nostre camí a l'hospital, doncs resulta que mentre ell estava a l'aigua amb les ulleres de piscina jo he aprofitat per "tastar" unes boletes de "Silica Gel" que hi havia a la capsa de les ulleres. Per precaució els pares han decidit portar-me a l'Hospital General de Vic, on he estat atès a Urgències i han descartat qualsevol intoxicació. Els pares havien portat mostres i el paquet contenidor, i els metges han pogut trucar a l'institut de toxicologia i descartar qualsevol enverinament... De tornada hem parat a Calldetenes a dinar. Ho hem fet a "Ca la Nena", un típic bar-restaurant d'aquestes contrades.

Per la tarda, hem estat fent polseres i veient com plovia... Renoi quina tempesta s'ha girat en un tres i no res... De sobte, ha començat a caure aigua, s'ha girat un vent molt fort i s'han deixat de veure les muntanyes de davant nostre. Poc temps però molt intens.


Per la nit hem anat a dormir aviat i hem estat jugant a cartes a l'habitació una petita estona.

Avui divendres el dia s'ha aixecat amb boira, i pel matí hem anat a donar pà als ànecs. Ho hem fet entre el Christian (un amic), els pares i jo. De la pluja i la rosada de la nit anterior, el pare ha fet fotos a gotetes sobre la gespa.


Tot seguit hem fet una mica de temps fins que arribés el nostre torn per baixar al pantà de Sau. Allà hem fet piragüisme amb kaiaks. No tenim imatges perquè no hem portat la camara de fer fotos per por a què aquesta es mullès, però us podem dir que hem tocat tots tres la teulada del campanar de Sant Romà de Sau, l'església que va quedar sota l'aigua quan es va fer el pantà.