1 d’ag. 2010

Pip... Pip... Pip.... Bloc ressuscitat!!!!

Després de molts dies sense dir res al bloc vull fer-vos un breu resum de tot el mes de juliol. Esperem que el mes d'agost no tingui un únic resum.

Dc, 7 de juliol: Per la nit, aprofitant que el pare està a Timisoara (Romania) en una reunió de treball i el congrés internacional "UniSo", hem vist el partit de semifinals de mundial d'Espanya, una mica ambientats...


Ds, 10 de juliol: Per la tarda, mentre el pare era de viatge a Romania; la mare, la tieta Sílvia i jo vàrem anar al cinema a veure "Shrek 3".

Dl, 12 de juliol: Per la nit, vàrem tenir una sorpresa, quan els abuelitos estaven a punt de fer una vídeo-conferència amb Skype amb la tieta Elena, aquesta va arribar a casa des de Brasil.

Dv, 16 de juliol: Per tarda, el pare i jo ens hem banyat a la piscineta de la terrassa dels avis; i per la nit, m'he quedat a dormir a casa dels avis.


Ds, 17 de juliol: Per la tarda, amb el pare, anem a veure el desembarcament pirata de les festes del mar.


Dg, 18 de juliol: Pel matí, anem a la piscina de la Marina, i al migdia anem tots a dinar a l'italià, on jo per no perdre el costum em menjaré un plat de pasta al pesto. Per la nit, anem a les havaneres de les festes del mar.



Dl, 19 de juliol: Sopem a casa dels avis i en acabar fem una vetllada musical.

Vídeo 1

Vídeo 2

Vídeo 3

Dv, 23 de juliol: Sortim de cap de setmana cap a Vinaròs. Hem parat al Pont del Diable, l'aqüeducte dels romans de la Tarraco Imperial, a fer un "riu"...


Ds, 24 de juliol: Pel matí, i a molt mala hora, anem a la platja. Resultat: quedem com els llagostins de Vinaròs, una miqueta (per no dir bastant) envermellits... Per la tarda sortim d'expedició a comprar una mica de crema per després del sol.


Dg, 25 de juliol: Pel matí tornem de Vinaròs perquè al migdia anem a dinar a casa del Tito Esteban amb la Naiara. I per la tarda, l'Antonio (un profe de màster de l'EUSS i amic del pare) ens ha convidat a la piscina de casa seva. Allà conec als seus fills, Toni Kei i Nina, amb els que gaudeixo d'una bona estona en remull.


Dj, 29 de juliol: Pel matí, hem anat a l'Ikea i ens hem quedat a dinar allà. Per la tarda, hem anat cap a Barcelona per arribar-nos al Parc de l'Estació del Nord i gaudir d'una bona obra de teatre a l'aire lliure. Es tractava de "La comèdia dels errors", de William Shakespeare, dirigida per l'amic dels pares M.A. Ripeu, però malauradament una tempesta d'estiu ens ha aigualit l'espectacle. De tornada cap a casa hem pogut veure l'operatiu aeri d'extinció de l'incendi del turó de l'ermita de Sant Ramon, a Viladecans.


Ds, 31 de juliol: Hem anat a dinar a casa dels avis i per la tarda hem aprofitat per fer-hi sessió de barberia.

Per la tarda hem estat fent "manuelitats", és a dir, un treball manual per l'aniversari del iaio Manolo.


1 comentari:

sílvia ha dit...

M'agrada molt el resum d'activitats de juliol. Es nota que has gaudit d'un temps molt variat. Gràcies per compartir-ho.