26 de nov. 2010

Novament plors de nadó a casa

Avui ha estat el primer dia de la Teguise amb nosaltres, i ja ha omplert de plors i de vida nova casa nostra.

Ahir després de néixer la germaneta Teguise, la mare va expulsar la placenta i la Mireia ens va ensenyar la caseta on ha viscut durant 42 setmanes i 4 dies.


A continuació vaig ajudar al pare a tallar el cordó umbilical, que va ser nexe d'unió entre la mare i la germaneta durant tot l'embaràs.


Tot seguit va ser el torn de que el pare agafés a la Teguise. I tots dos ens varem quedar embadalits i bocadats... A més el pare ja ha aconseguit el primer premi: una miqueta de meconi, la primera caca dels nadons, també coneguda entre les llevadores com "txapapote".


Aquí teniu una foto al llit amb la mare i la Teguise.


Per la nit, la Teguise s'ha adormit amb el conillet que jo vaig triar per a ella. Curiosament és el mateix que el meu, però més nou...


Avui, divendres 26 de novembre, hem tingut moltes feines: a la llar, administratives, de compres, etc... i ha estat col·laborant la abuelita, igual que ahir també va estar ella i la tieta Elena. També ha vingut a fer-nos una visita la tieta Silvia.


Hem fet fotos a la Teguise, i una nova foto de tots quatre junts.


Per la tarda, hem fet de jardiners, doncs hem trasplantat un llimoner amb la placenta com adob natural. Jo he tingut molta feina.


També hem tingut una agradable sorpresa, doncs el departament de "Comunicació Audiovisual i Publicitat II, de la UAB, on fa d'associat, ens han fet arribar un esplèndid ram de flors.


1 comentari:

Marina ha dit...

¡Enorabuena! me han encantado las fotos tan emotivas sentimentalmente. os felicito por ser una familia tan natural.