25 de jul. 2011

Sortida nocturna pel Garraf amb amics i A10 rinxolets!!!!

El divendres 15 de juliol, la mare i la Teguise van participar en un dinar amb les companyes de l'escola bressol municipal de la mare; i quan van arribar a casa ens varem fer fotos de família.


El dijous per la tarda el pare em va proposar anar a la platja, i varem pensar d'anar a buscar la planxa de surf del traster abans d'anar-hi... però en mal moment varem fer això, perquè el dimarts va fer un important aiguat de matinada i el nostre traster (i segurament d'altres) estava ple d'aigua. Varem haver de canviar l'aigua salada de la platja, per una platja d'aigües estancades amb serradures enlloc de sorra.

El divendres següent 22 de juliol va ser el dia triat per fer l'excursió nocturna pel PN del Garraf. El recorregut proposat era senzill i ja el tenim força per la mà, del pàrquing del Pla de Querol fins al cim de La Morella (593 m.), sopant a la dolina de Campgràs. En aquesta ocasió al pare i a mi ens acompanyava el iaio Manolo, i el futur follet Lluc, la seva mare Eva i les seves germanes llobatones Laia i Marina.


El dissabte 23 de juliol per la tarda-nit varem estar una estona a la festa del "Dissabte solidari" i per sopar ens varem menjar uns boníssims "choripanes" preparats per la gent de la "Casa Charrua" (que a l'endemà van estar d'enhorabona i van poder celebrar que la seva selecció de futbol va guanyar la copa América 2011).

El diumenge 24 de juliol, els pares van aprofitar per anar al cinema per la tarda. Van anar a veure la pel·lícula "Templario". Al tornar a casa varem estar fent una estona de lectura col·lectiva i familiar. Després em vaig provar un recanvi de motxo com a perruca, perquè a l'endemà havia quedat amb el iaio per tallar-me els cabells i si no m'agrada podia tenir una solució...


El dilluns 25 de juliol ha estat el dia triat per tallar-me els cabells després de no se sap ben bé quants mesos...