1 d’ag. 2011

Darrer post de juliol 2011

Aquesta darrera setmana de juliol 2011 també ha estat molt intensa, i tot seguit procuraré fer-vos-en un resum dels millors moments.

El dijous 28 de juliol va ser el primer dia de vacances dels pares i varem programar una sortida per anar a comprar a l'Ikea... i aprofitant esmorzar jugant. A migdia hem dinat amb els iaios al Rt. Lloret i ens hem cruspit un bon plat de paella cadascú de nosaltres, excepte la Teguise que tot just comença amb les papilles i també algun bocinet de pà. Per la tarda hem anat a la platja per fer-nos un petit bany.


El divendres 29 de juliol per la tarda hem estat jugant una estona la Teguise i jo, i després han vingut les bessones Alba i Júlia i el seu germà Joan, per jugar una estona a casa.


Per la nit hem anat a sopar a casa del tiet Joan per acomiadar a la Gisela que marxarà de finals d'agost fins el desembre a San Diego, per continuar els estudis de periodisme a la San Diego State University.



El dissabte hem dinat amb els abuelitos i amb els cosins d'Stuttgart que estan per aquí amb els seus fills. Són el David i la Cati, els pares; i els seus fills Raúl, Ainhoa i Aarón. De tornada a casa el cel s'ha ennuvolat, s'ha fet fosc i ha fet un bon xàfec.


El diumenge pel matí he anat al cinema amb els pares, per veure la pel·lícula "Cars 2". Després hem dinat a casa dels abuelitos, i per la tarda mentre els pares recollint la casa la Teguise i jo amb els abuelitos hem anat a fer un tomb per diferents parcs de la ciutat. Per la nit hem sopat a l'italià amb la tieta Silvia.