7 d’ag. 2011

Agost 2011 - Primera setmana de vacances d'estiu

L'Agost és el mes per excel·lència per anar de vacances i, per això nosaltres ens afegirem a la quantitat de gent que les fa per aquestes dates...

Els primers dies d'Agost tenim previst estar per "CS", és a dir "Catalunya Sud" i "Castelló de la Plana" segons on anem parant.

El dilluns 1 d'agost hem sortit de casa direcció Vinaròs. Hem arribat a 2/4 de 4, just quan estaven tancant la cuina del restaurant on hem dinat. Per la tarda hem estat a una platjeta tranquila just a tocar del port de Vinaròs. És la cala-platjeta "Tres Pontets".

El dimarts 2 d'agost l'hem dedicat a fer una mica el gos... Primer ens hem llevat tard, hem esmorzat tard, i jo he preparat un pastís de Lego per trucar al meu iaio que feia 64 anys. Al pastís de Lego l'he posat a ell i a nosaltres quatre. Després he anat a comprar amb el pare. Per la tarda hem anat a voltar per visitar el nou Mercat i ens hem trobat la sorpresa d'escoltar dolzaines... era la microprocessó del carrer Sant Àngel. De tornada cap a casa hem estat passejant per la platja.


El dimecres 3 d'agost era el dia triat per recollir a la tieta Silvia en una estació de tren i anar a passar uns dies a Deltebre, en un hotel que el pare havia reservat. A les 11:37 estavem a l'estació de Renfe de "L'Aldea-Amposta-Tortosa" per recollir-la, però el tren ha arribat una mica més tard... Des de l'estació hem anat a cercar l'Hotel Rull ***. Quan hem arribat hem descarregat les bosses i hem pujat a l'habitació. Una quadruple molt interessant, amb dues habitacions i un bany, i quatre llits individuals. Per dinar hem volgut anar a un lloc típic de Deltebre i ens han recomanat el bar-restaurant Gràcia, però la gràcia ha estat arribar-hi. Quina aventura, hem recorregut tot el poble abans de dinar... però a peu. Durant el dinar jo ja m'he trobat una mica malament i a l'arribar a l'hotel he continuat la dormideta iniciada a l'hora de dinar. Per la tarda-nit, just a l'hora dels mosquits i sense l'oportú repelent, hem decidit anar en cotxe a un extrem del poble per veure la illa de Gràcia. Per la nit hem sopat al restaurant Garxal, en el mateix hotel.


El dijous 4 d'agost hem estat a l'ecomuseu, hem fet una volta en vaixell fins a la desembocadura del riu Ebre i per la tarda ens hem banyat a la platja del Trabucador (a la banda de mar obert).


El divendres 5 d'agost pel matí després d'esmorzar hem baixat les bosses i hem carregat el cotxe, i després hem anat a la sala de jocs per gaudir d'una darrera estona jugant amb la caseta de plàstic. Després hem anat a la Casa de Fusta i hem estat fent fotos de natura. De tornada cap a Vinaròs per passar a recollir trastos hem passat per Sant Carles de la Ràpita. A Vinaròs hem dinat al Linas, després hem anat a l'apartament dels abuelitos i ens hem banyat a la piscina. Abans hem passat per un Mercadona per carregar menjar per tenir a Les Coves. Després del bany hem pujat al cotxe i ens hem posat direcció Les Coves. El cotxe també necessitava "menjar" i hem apurat dipòsit fins arribar a la BP de Sant Mateu. Quan hem arribat el pare ha respirat, feia uns 5-10 km que la reserva marcava "0".


El dissabte 6 d'agost hem estat fent poble. Pel matí la tieta i el pare han anat a comprar pa, tomàquets i carn. També han comprat un assortiment de cocs per menjar-los a la piscina. Hem estat a la piscina des de la 1 del migdia fins a 2/4 de 5. Per la tarda hem estat jugant amb joguines "velles" de la tieta Silvia, que té al pis del poble i que han anat passant per les mans de tota la canalla que ha anat estiuejant per aquest poblet. Per la tarda-nit hem anat a fer una volta pels voltants del poble.