31 de des. 2010

Nadal 2010: Dies de joia i festa

El dia 24 de desembre, nit de Nadal (o "Nochebuena") hem sopat a casa nostra amb els abuelitos, la tieta Elena, i el tito Esteban i la cosina Naiara. L'arbre de nadal estava ple de llums i alhora ple de regals al seu peu...


El dissabte 25, dia de Nadal, pel matí he estat una estona "construint" amb el meu nou joc de construcció. He pastat una mica de ciment i he estat posant totxos... Mentrestant, els pares s'han fet fotos amb la Teguise, tot celebrant el seu primer "mesversari".


Al migdia hem dinat a casa dels iaios del pare amb gairebé tota la família Yll Gil al complet. El menu habitual d'aquest dia és l'escudella i la carn d'olla, i per fer-ho baixar una mica de pollastre rostit i tall rodó. A l'hora dels torrons he dit el vers i he passat el plat conjuntament amb la Inka, i hem aconseguit molts dinerets. Finalment hem fet cagar al tió i com l'havíem alimentat bé, ell també s'ha portat molt bé.



Per Sant Esteve, diumenge 26 de desembre, m'he quedat a dormir a casa dels iaios perquè així podia gaudir del concert de coral on participava el iaio amb la coral Marinada. M'ha agradat molt, i m'ho he passat molt bé a casa dels iaios.