31 de des. 2011

A la "Cuevita Guanche" (2)

Aquests dies hem anat de la cota 2200 a la cota 0 en un tres i no res, un dia al Teide i un altre a la platja de la Tejita.

Ahir 29 de desembre abans d'anar cap al Teide varem pasar pel turó Chiñama a trobar una nova pista pel trobar el tresor del pirata Barbaplata. Quan he trobat la pista, de nou en un ampolla de cervesa, hem continuat el camí cap al Teide, i allà hem pogut d'una mica del fred de la muntanya, i això que només ens hem quedat a la base del Teide. Després hem anat a dinar a l'àrea d'esbarjo de Las Lajas, dins del parc natural de la Corona Forestal. Tot ha estat molt xulo perquè pujant hem creuat la boira (o núvols baixos), per la tarda hem vist pujar els núvols baixos i al capvespre hem gaudit d'una magnífica posta de sol que la mare ha pogut fotografiar.



















Avui 30 de desembre hem anat a la platja de La Tejita amb l'objectiu de trobar el tresor, perquè totes les pistes trobades ens porten cap una caseta de fusta d'aquesta platja. M'he banyat a l'oceà Atlàntic en companyia del meu pare i, tot seguit, he anat a cercar el tresor... i si l'he trobat. He trobat el tresor "infantil" del Pirata Barbaplata. Una caixa plena d'objectes de pirata i de llaminadures, i m'han fet fotos amb la troballa. La sorra d'aquesta platja és força negre i té reflexos lluents... però el més sorprenent és que també és molt magnètica (i si no mireu la darrera foto). 





















Per la tarda hem estat mirant la pel·lícula "Planet 51", una altre de les meves favorites.