14 de des. 2011

Ja ha passat mig desembre...

Els dies passant volant... i la Teguise i jo continuem creixent. La Teguise es fixe molt en tot allò que fem i després ho intenta reproduir, i sovint ho aconsegueix. Ara li ha donat per venir a rentar-se les dents amb mi, i mulla un raspall al raig d'aigua del bidet i el posa a la seva boca, i amb cert criteri sostenible, ja que obra l'aixeta, mulla el raspall i tanca l'aigua abans de posar-se'l a la boca. També ha començat a enfilar-se a la meva cadira, com si es tractes d'una enxaneta... 3 passes i ja està al capdamunt de la mateixa.


El dilluns 5 de desembre va ser l'únic dia d'aquella setmana que vaig tenir escola.

Dimarts 6 de desembre pel matí pugem a dinar a casa de les bessones Alba i Júlia, per celebrar l'aniversari de la seva mare, però ho fem per un camí diferent. Suposadament la carretera del Rat Penat estava tallada per tasques de manteniment, però era a partir de l'endemà. Després de dinar i jugar una estona hem tornat cap a casa pel camí habitual per participar de l'activitat de Festa Major d'Hivern 2011 (veure al Twitter el hashtag #FMdH2011) d'aquella tarda nit. Hem estat fent fotos del Correfoc de les dues colles de diables de Castelldefels: la infantil i la dels grans.








Dimecres 7 de desembre, tot i que el pare ha hagut d'anar a treballar ha tornat el més aviat possible per poder anar per la tarda a la cercavila de #FMdH2011. L'encarregat de fer les fotos he estat jo.






Dijous 8 de desembre hem anat una estona a veure la plantada de castells de #FMdH2011. Hem vist dos cop com els castellers de Castelldefels han intentat i han desmuntat el seu castell objectiu: el 4 de 7. També hem fet fotos d'aquesta diada.








Per la tarda hem anat amb la tieta Silvia al Teatre Plaza per veure i escoltar cantar als iaios. D'una banda, el iaio a la Coral Marinada i després a tots dos a la Coral Mixta del Baix Llobregat.






El dissabte 10 i el diumenge 11 de desembre he estat fora de casa. Concretament en una sortida conjunta de les unitats de Follets i Llops del meu cau, l'AE Grimpamons; i hem estat a Lleida visitant a la gent de l'AE Alosa. Trobareu més info en aquestes dues entrades del GrimpaBlog: Post de Follets i Post de Llops.



Curiosament el diumenge 11 de desembre tots els membres de la família estaven d'excursió però per diferents contrades. El pare estava de ruta pel PN Garraf amb la unitat Ietis de l'agrupa, la mare estava amb la Isa fent una ruta històrica de la Barcelona en temps de guerra, la Teguise estava voltant pels jardins i parcs de Castelldefels amb el iaio, i jo que com ja sabeu estava per terres de ponent. A migdia però ells van menjar tots junts al dinar de germanor i per la tarda em van venir a recollir de la sortida... i de nou tots 4 junts.

1 comentari:

Núria ha dit...

Us desitgem que passeu molt bones festes nadalenques i que els Reis es portin molt bé amb vosaltres!!Feliç 2012!