30 d’oct. 2011

És finals d'octubre, és temps de castanyada!!!!

Ja fa dies que no dic res i després la feina d'explicar-vos coses s'acumula i no saps per on retallar... potser que avisi algú del govern per donar-me alguna idea (o millor no). Intentaré fer un breu, però ampli, resum des del meu darrer post del passat 17 d'octubre.

El dissabte 22 d'octubre jo vaig anar al cau de Follets mentre el pare feia una xerrada a la unitat dels Ietis de l'agrupa. Aquest dia amb la resta de follets i caps hem anat fins a Cal Ganxo.

El diumenge 23 d'octubre pel matí hem anat a Barcelona amb l'Alba, la Júlia i el Joan, a veure una obra de teatre al Caixa Fòrum. Hem anat amb elles perquè era el nostre regal del seu aniversari. Hem gaudit de l'obra de teatre "Acabat la sopa", que comptava amb música en directe d'un clarinet, un violí, un piano i un violoncel. Ha estat molt xulo. De tornada, hem estat cantant força l'estona la cançó dels follets. Després hem dinat tots plegats a casa nostra.








El dilluns 24 he anat per primer cop al dentista per fer una petita revisió d'un queixal, i com a resultat de la revisió he tornat el dimarts 25, per segon cop, per fer un petit empastament del queixal avariat.

El dimarts 25 d'octubre la germaneta Teguise ha complert el seu 11 mes amb nosaltres. En un mes, és a dir, el proper 25 de novembre celebrarem el seu primer aniversari...

El dijous 27 he fet música a casa amb el xilòfon. He interpretat una obra "sui generis", de creació pròpia amb base culinària, "com es fa una truita".



El dissabte 29 d'octubre he tornat a tenir cau, però en aquesta ocasió ha estat pel matí, per poder fer panallets i que després els poguessin vendre a la paradeta de l'agrupa... més que paradeta era una gran zona comercial, perquè l'agrupa ha posat la seva carpa de 9x3 metres i ens hem apropiat de mitja plaça de l'església.





Al migdia hem dinat a casa dels avis i la Teguise i jo hem estat jugant amb el foam fent un corralet.









El diumenge 30 d'octubre hem estat a casa fent el manteniment de l'hort urbà casolà. Hem estat recol·locant les pastanagues. Per la tarda, després de dinar a casa dels abuelitos, he deixat als pares que anessin al cinema per veure "Tintín" en 3D.