2 de maig 2011

Nova sortida a la muntanya... amb llops

El dissabte, 30 d'abril, va ser el dia triat per la unitat de llops de l'AE Grimpamons per recuperar la sortida per Garraf que no varem poder acabar perquè el camí estava malmès per l'acció de la maquinària d'una de les pedreres. Novament el mateix objectiu, sortir de l'estació del Garraf i arribar a la masia de Can Lluçà, tot resseguint el GR-92. Aquest cop si que hem pogut arribar a la masia de Can Lluçà i saludar a la Maria i al Moisès, que ens han ensenyat els seus cavalls i també els ruscos de mel, i ens han explicat com fan la mel les abelles. Per cert, baixant el pare m'ha preguntat si jo em voldré apuntar a l'agrupament quan tingui l'edat i hi hagi unitat oberta, i jo li he comentat al pare que "vull anar a la unitat d'abans de ser cap i prou..."


Per la tarda, varem comprar-li una orquídia a la mare per donar-li a l'endemà com a regal del dia de la mare. Li va agradar molt.

El diumenge després de dinar a casa dels abuelitos hem anat a casa de la tieta Sílvia per dos motius: un per recollir un regal especial de la tieta per la Teguise, i l'altre motiu era que el pare i la tieta li donarien un regalet a la seva mare, la iaia Maria Teresa. El regal de la tieta per la Teguise era una col·lecció de contes en un cistell de vimet.


Hem aprofitat per fer-nos una sessió de fotos de família.