6 de juny 2010

De diumenge casolà ... la pluja li ha guanyat la partida al sol

Doncs si, amigues i amics, avui diumenge haurem de passar força estona a casa perquè la pluja ens ha fet la guitza amb la seva inesperada visita... per sort divendres i dissabte vàrem poder gaudir força estona d'activitats a l'aire lliure que tot seguit us explicaré.

Divendres, 4 de juny, per la tarda vaig marxar amb la mare i la abuelita a la platja per passar una estona a la sorra. El problema va ser una mica de vent que corria i aixecava la molesta sorra. Més tard va venir el pare i va portar la camera de fer fotos i vàrem aprofitar fer fotos nostres i de natura.


Resulta que a la platja de Castelldefels hi ha conillets, i nosaltres els hi portem menjar i aprofitem per fer-los-hi fotos.


Després ens vàrem quedar sopant a un xiringuito de la platja i jo em vaig quedar dormit a mig plat de canelons... amb beixamel.

Dissabte, 5 de juny, pel matí vàrem acompanyar a la unitat de PioRaiers, de l'AE Grimpamons, fins a la Roca Negra on volien fer una sortida matinal d'escalada. També ens ha acompanyat el iaio. Podeu veure fotos aquí.

Estirat al llit de l'os

De baixada el iaio ha portat un "tirachinas" i hem estat tirant pedretes. El iaio i el pare també han tirat pedres amb una fona feta amb cordes. De tornada hem passat per la festa d'estiu de l'escola bressol de Can Vinader, coincidint amb la festa popular dels barris Vista Alegre, Castell i Poble Vell, on estava la mama treballant una estona.

Per la tarda, primer els iaios m'han donat una volta per la fira i, més tard, amb el pare hem anat una estona a la mini cercavila dels tabalers de l'ACPC amb motiu de la festa popular.