26 de març 2010

La mare i jo cap a l'oest, i el pare a l'est

Hola, avui divendres, 26 de març, és el darrer dia d'escola i com a activitat principal tenim la preparació de les mones, per més tard menjar-nos-les amb les tones de xocolata.


Al sortir de l'escola, i abans d'anar a dinar a casa dels iaios, hem fet una volta pels jardins del castell i hem estat fent una mica el cabra... i jugant amb un pal.


Per la tarda, m'han vingut a recollir els pares i ens hem menjat la mona que hem fet a l'escola. Després hem tornat a fer una volta pels jardins del castell i he tornat a escalar. Finalment hem anat a casa i hem estat una estona fent feines a la terrassa.


Per demà dissabte farem dos viatges diferents, per això uns anem cap a l'oest i d'altres cap a l'est. En el cas de la mare i jo anem cap a Valladolid a visitar els abuelitos de la meva mare, mentrestant el pare marxarà de campaments tres dies per les terres gironines. Volen fer la via verda entre Ripoll i Girona, fent dues nits a Olot. Un cop retornat del campament de primavera agafarà el cotxe i vindrà a recollir-nos a Valladolid.

Fins aviat.

1 comentari:

Carlos ha dit...

jajajaja, olvida las preguntas del facebook (es que lo utilizo p`co) ya veo que tens una criaturita, muy guapo por cierto. un saludo