6 de gen. 2010

Segona etapa nadalenca... a terres andaluses (7è dia)

Diumenge, 3 de gener de 2010

Avui hem anat en cotxe a Córdoba, acompanyats pel tio Diego i el seu gendre Rafael. Ens han recollit a 2/4 de 10 a La Campana, i tot seguit hem anat a esmorzar una xocolata amb xurros a la "Virgen de los Reyes". A continuació hem agafat la carretera fins a la nostra destinació.

Una pluja suau ens ha permès visitar una mica la ciutat. Per començar hem creuat el riu Guadalquivir (una mica desbordat pels marges) accedint pel pont romà i hem arribat fins a la mesquita, actual catedral de la ciutat.


Al pati dels tarongers he estat mirant el plànol de la ciutat per marcar la ruta que seguirem la resta de dia. També hem estat al barri de la "juderia" i hem entrat en una tenda que tenia un cartell en català anunciant un pou de 22 m. de fondària, i de més de 1200 anys d'antiguitat.


Passejant pels carrers de la ciutat m'he trobat un Pinotxo (king size) en una tenda de joguines de fusta. A l'hora de dinar, de tapeo com no, he dibuixat una campaneta tot sol.


De tornada a Sevilla la pluja ha tornat a ser una mica més intensa. Per la nit, hem anat a sopar a un italià, on la pasta ha estat el meu plat.

1 comentari:

Viajerita ha dit...

Q bonica la foto en la que surts amb la mama mirant cap amunt...una sincronia perfecta!
I la campaneta molt maca Jan, continúa així, amb aquesta creativitat, ets un artista, la tita Elena ho sap ;)
Milers de petons de colors!