6 d’ag. 2012

Urlaub in Deutschland (1a etapa)

Avui ja és dilluns 6 d'agost i continuarem el camí cap a Schwarzwald, però abans us faré cinc cèntims de com ens ha anat fins ara les nostres aventures per Deutschland.

El dimecres 1 d'agost varem sortir del parking a les 7 del matí, camí de la frontera per començar a creuar França. Els pares han plantejat el viatge en dues etapes i, per tant, farem una nit en algun hotel de França. Hem fet nit a Mâcon La Salle, un àrea de servei de l'autopista que té un hotelet de carretera. Això està una mica passat de Lyon i molt proper a Taizé i Cluny. A les parades que hem anat fet pel camí hem anat trobant-nos "bitxos" i els hem anat fotografiant. Aquest dia en total hem fet 750 km., en unes 10 hores de cotxe.








El dijous 2 d'agost hem esmorzat a l'hotelet i hem continuat la marxa cap a la nostra destinació. Jo m'he despertat abans de la Teguise i l'he estat fent petons i abraçades per despertar-la. Hem sortit a les 10 del matí i hem arribat quan faltaven pocs minuts per a les 5 de la tarda, i hem fet el 450 km. restants fins a Kornwestheim, que és un poble de Baden-Wüttemberg, on viuen els tiets de la mare. A l'arribar hem trucat per dir que tot estava bé i que ja haviem arribat, i també per felicitar el iaio Manolo pel seu 65è aniversari, però aquí també hem menjat pastís perquè era també l'aniversari de la Jessica.




El divendres 3 d'agost hem estat aclimatant-nos al terreny i hem fet un tomb pels parcs del poble. Tenen uns parcs molt xulos i molt verds, i fins i tot alguns tenen uns "spielen platz" (parcs infantils) amb bombes d'aigua per poder fer camins d'aigua.






















El dissabte 4 d'agost hem anat a un parc multiaventura i de vida salvatge, al poble de Pforzheim. Hem estat una estona veient molt tipus d'animals i hem estat una bona estona penjats dels arbres. Per la nit hem estat sopant carn feta a la BBQ.




















El diumenge 5 d'agost pel matí hem estat al "Höhenpark Killesberg", d'Stuttgart, on hem gaudit de nous parcs i també hem pogut pujar fins al capdamunt d'una torre espectacular. Aquestes vacances hem agafat els walkie-talkies i ens hem pogut comunicar moltes vegades per saber on estavem, i fins i tot, els pares porten un i jo un altre i així sabem en tot moment per on estem. Per la tarda hem estat a Marbach am Neckar, que és el poble on va néixer la mare. Després de fer un tomb per la ciutat antiga hem anat al "biergarten" del moll del riu Neckar.