12 d’ag. 2012

Urlaub in Deutschland (2a etapa) - Especial "Schwarzwald"

En aquesta segona etapa de la nostra estada a Deutschland hem estat voltant per Schwarzwald (la Selva Negra), que és un territori al sud fronterer amb França i Suïssa.

El dilluns 6 d'agost hem sortit després de dinar cap a Freudenstadt, on estarem fent nit durant les properes 4 nits. El dia s'ha aixecat plujós i per un moment ens hem pensat el pitjor per a tota la setmana, i hem arribat amb una mica de pluja a la nostra destinació. Només arribar i deixar les nostres bosses a la nostra nova llar per aquests dies a l'hotel Warteck, hem anat a un spielplatz de la gran Markplatz de la ciutat i he dit una de les meves frases en veure'l: "Mi destino", i hem anat a sopar amb el compromís de passar una bona estona del matí de dimarts jugant a la zona d'aigua del parc infantil.



El dimarts 7 d'agost pel matí hem estat jugant molta estona al spielplatz i després he acabat remullant-me a la gran font de raig que hi ha al terra de la plaça. Aquest migdia els pares m'han comprat una navalleta multiusos Victorinox per a nens, amb la punta arrodonida, per evitar punxades. Per la tarda hem estat fent una volta pel camí dels miners de la vall de Christophstal, anomenat Rundweg Christophstal. Hem estat fent bombolles de sabó i fotos artístiques combinant flors i bombolles de sabó. Per la nit hem sopat a la terrassa d'un restaurant italià i ens hem tapat amb unes mantes.







































El dimecres 8 d'agost hem anat al Schwarzwälder Freilichtmuseum Vogtsbauernhof, un museo a l'aire lliure on representen la vida a la Selva Negra. Hem estat revisitant aquest entorn i les cases històriques d'aquesta contrada. Hem dinat al spielplatz tot jugant i també hem estat fent proves de so, amb un telèfon de tub.





















El dijous 9 d'agost hem anat al Barfußpark de Dornstetten-Hallwangen, per fer el passeig per un circuit amb els peus descoberts i acabar fent-nos un bany de fang fins als turmells. Per la tarda hem dinat al Mummelsee i ens hem banyat una miqueta. De tornada hem passat per les runes d'un monestir.


































El divendres 10 d'agost després d'esmorzar i fer les bosses per tornar cap a casa dels tios Julio i Mari, hem anat amb el trenet turístic fins a Kienberg, tot voltant per la ciutat i els seus boscos propers. Allà ens hem enfilat a una gran torre de comunicacions. Un cop retornats a la Markplatz hem pres un apfelschorle i una mica de pastissos, i hem acabat les postals i les hem posades a la bústia de la Deutsche Post. En una estona en cotxe ens hem anat fins a Hohenzollern, on hi ha un gran castell que hem estat visitant. A l'acabar la volta pel castell hem agafat novament el cotxe i hem posat rumb a Kornwestheim.