6 de gen. 2011

Primers dies de l'any 2011

Aquests primers dies de l'any 2011 hem estat bastant recollits a casa, i hem anat fent coses diverses que aniré explicant.

El dissabte 1 de gener, com ja és tradicional a casa, hem escoltat el concert d'any nou des de Viena i hem aprofitat per fer-nos fotos de família.


Després hem anat a dinar a casa dels iaios del pare, on també han vingut els abuelitos. La iaia ha preparat una "sarsuela de 9 actes"... Boníssima!!!!


El dilluns 3 m'he aixecat amb ganes de pintar-me el cos just abans de banyar-me, i després he tingut un rampell d'endreçar i netejar els trastos del rebedor.


El dimarts 4 ens hem despertat amb l'eclipsi parcial de sol. Jo tenia un neguit durant tota la nit d'abans... si no hi ha sol haurem de tenir lots preparades. No ens han fet falta, hi havia prou claror tot i algun núvol. L'avantatge d'estar a casa és que no hem passat fet.

Trobareu més fotos de l'eclipsi parcial de sol

El dimecres 5 pel matí hem estat jugant amb paper de celofan de colors a fer filtres de la camara de fotos.


Per la tarda hem anat a la cavalcada dels reis. Hem pujat fins a les portes del nostre castell per veure com sortien els reis, on ens hem trobat amb l'Alba, la Júlia, el Joan, la Joana i el Bernat. Després hem anat a berenar xocolata amb xurros a casa dels iaios del pare, per fer temps per anar a entregar la carta al rei Baltasar.


Quan hem arribat a casa hem preparat menjar pels reis i pels seus animals, i els hem preparat un plànol de casa per a què sàpiguen on han de deixar els regalets...