30 de gen. 2011

"Naturalment" a casa

El dimarts o el dimecres d'aquesta setmana el iaio va venir amb un saltamartí, i l'hem adoptat a casa com a mascota fins avui diumenge que novament amb el iaio l'hem alliberat.

El dimecres pel matí el pare va anar d'excursió a visitar la Sagrada Família, i per la nit vaig veure una selecció de les seves fotos abans d'anar a dormir.


La tarda del dimecres, 26 de gener, la mare ha volgut fer-se unes fotos amb la Teguise.


El dissabte per la tarda vaig anar acompanyat del pare a la piscina, i allà ens varem trobar amb l'Aina i la seva mare. Mentre nosaltres dos ens estavem remullant, la tieta Elena feia una visita a casa nostra on estava la Teguise i la mare. Després varem passar una estona per la festa d'aniversari de la tieta Silvia. Per motius d'agenda aquest any ha fet el seu habitual "vayanpasando" 15 dies més tard. Quan va ser l'hora de marxar segons els pares jo no ho hagués fet...

El diumenge pel matí el iaio ha vingut a buscar-me a casa pel matí. La situació era una miqueta "freda", perquè com que hi havia un tall de gas natural moltes llars no teniem calefacció... i feia una mica de fred. Ha vingut per esporgar una mica l'olivera de casa; i després acompanyar-lo a casa d'ell i ajudar-lo a esporgar la seva. També hem aprofitat per alliberar la mascota sense nom... sort que no se'ns ha acudit de posar-li nom, sinó encara hagués estat més difícil separar-me d'aquest saltamartí.