15 d’ag. 2011

Agost 2011 - Segona setmana de vacances d'estiu

Al final d'aquesta setmana serà la Festa Major d'Estiu (FMdE) del meu poble i haurem tornat per passar-ho molt bé amb familiars i amics.

El diumenge 7 d'agost hem anat d'expedició a Morella (poble fortificat de Castelló de la Plana, molt proper al límit provincial amb Terol pel nord; i que no hem de confondre amb La Morella del Garraf). Allà tenien un encàrrec i una missió per desenvolupar. Aquesta era anar a Ca Gorreta i comprar flaons, però hem entrat en un altra forn i també els fan molt bons... Després de dinar hem seguit cap al nord direcció Villores per saludar a la Neus i els seus pares que s'estaven allà passant l'estiu. A la tornada a Les Coves i després de sopar he acompanyat a la tieta Silvia al concert de bandes.


El dilluns 8 d'agost ens hem aixecat nostàlgics i retro, i hem fet fotos amb un cotxet de nens Jané, però molt antic (suposem que del cosí Vicens del pare, i per tant el cotxet té uns 30 llargs anys). Després hem estat per la tarda a la piscina i al tornar a casa el pare ha fet una sessió fotogràfica a una oreneta (àlbum Picasa - Fotos: 70-83). Per la nit hem anat al concert d'un quartet de joves saxos.


El dimarts 9 d'agost pel matí ens hem llevat, hem esmorzat, hem carregat el cotxe i ens hem acomiadat de la tieta Silvia i de Les Coves, i hem tornat cap a Vinaròs a passar els dos darrers dies de la nostra primera etapa de vacances d'estiu 2011. Allà ens hem trobat amb els abuelitos i amb el cosí David d'Stuttgart i la seva familia, Cati, Raul, Ainhoa i Aaron. Per la tarda després de dinar a un wok, ells han tornat cap a Castelldefels i nosaltres ens hem quedat fent-nos una remullada a la piscina de la comunitat.

El dimecres 10 d'agost hem anat a la platja de Fora Forat i per la tarda hem fet una volta per les cales que hi ha cap a l'est de Vinaròs. Per la nit hem sopat fora i hem acabat el dia a la petita fira del poble i menjant-nos un gelat els pares i jo prenent un granissat.


El dijous 11 d'agost hem recollit tot i hem carregat el cotxe per tornar cap a casa. En arribar al pàrquing ens esperaven els iaios i després hem anat a dinar al Rt. Lloret amb ells.

Proper post: Especial Festa Major d'Estiu 2011 a Castelldefels