2 d’abr. 2013

Visita al besavi a Mojados amb final aigualit... "Plou sobre Mojados"

Això de mantenir el blog és molt dur, però nosaltres en som una miqueta més... i aquí teniu un nou post sobre la nostra primera part de la Setmana Santa de 2013, que l'hem passat a Mojados, un poblet al sud de Valladolid (a tocar de la N-601) i creuat pel riu Cega... recentment famós com veureu; per visitar al nostre besavi Andrés, l'avi matern de la mama.

El divendres 22 de març va ser el dia per viatjar des de Castelldefels fins a Mojados. Durant el viatge es van fer paradetes i en alguna el pare va fer fotos.



 Algun cop hem arriscat...

 ...i hem caigut, 
però entre els germans ens hem ajudat...

...i hem fet un somriure als petits entrebancs.


El dissabte 23 de març va ser un primer dia de relax i reconnectar amb aquell territori, fent un volta per l'entorn de la casa i el poble.






També ha estat un dia per començar a fer proves amb la camara de fotos "heredada"... com que els pares tenen la nova, els nens ens hem quedat amb la vella... però sobretot la faig anar jo.





El diumenge 24 de març, diumenge de Rams, hem sortit a fer un tomb amb el besavi. Hem estat una estona en un parc i hem acabat en un bar fent l'aperitiu.




El dilluns 25 de març, per la nit, ens hem dedicat a fer massatges familiars.



El dimarts 26 de març hem anat a Valladolid i tot i la pluja hem estat voltant una estona pel Campo Grande, i hem vist la seva fauna.









El dijous 28 de març era el dia de tornar a casa, i just a l'hora triada per marxar hem escoltat un helicòpter molt a prop... tan a la vora que el pare i jo l'hem vist, i jo fins i tot m'he enfilat. Era un equip de rescat del 112 de Seguretat Ciutadana de Castellà i Lleó perquè el riu Cega s'havia sortit del seu cabal i en altres pobles, com per exemple Viana de Cega, havien hagut d'evacuar a gent dels seus domicilis.





A l'arribar a casa hem recollit la producció del nostre hort i per la nit el pare i jo hem anat a la processó de Dijous Sant per començar la segona part de la nostra Setmana Santa, que us acabarem d'explicar en un altre post. 












Per cert, era lluna plena i el pare no ha pogut estar-se de fer-li alguna foto