23 d’abr. 2012

La meva habitació, ara és... "l'habitació dels nens"

Efectivament el meu petit territori dins de casa ha passat a tenir una "okupa"... però tot i què ja estava previst amb la llitera, sempre hi han petits ajustaments a tenir en compte.

El dilluns 9 d'abril, per la tarda després de tornar de menjar la mona a la muntanya, just abans de retornar a la dinàmica de l'escola i de la feina a l'endemà; calia acabar de recollir de coses de Setmana Santa. Entre elles estava la tenda de campanya, que com que havia estat utillitzada als campaments de Primavera calia treure-la per fer-li una repassada i que s'aireges una mica... però un cop en aquesta situació vaig plantejar als pares de plantar dins del menjador per poder-hi dormir una nit, que finalment van ser dues.


El divendres 13 d'abril varem sopar a casa de la Vanessa i la Marina, amb el Miki i el Jaume que havia vingut de Fuerteventura per uns quants dies. Varem quedar per fer una sortida matinal el diumenge 15.

El dissabte 14 d'abril, dia de la República, també és un dia farcit d'altres aniversaris... el de l'abuelita Paqui, el de noces dels iaios Manolo i Maria Teresa, el de la Cristi, el de la Laura i de la Vicky. Pel matí varem participar del cau matinal als Jardins del Castell amb la meva unitat de Follets. Mentre jo estava al cau, la Teguise i el pare van passar l'estona pels voltants del castell, anant a comprar i trobant-se amb el iaio. Van estar fent fotos i, fins i tot la Teguise ja n'ha fet alguna. Per dinar varem anar a casa dels abuelitos i per la tarda nit varem baixar a la plaça de l'Església a animar a la Silvia Marin, una de les meves caps a Follets que participava en un concurs de joves talents musicals a Castelldefels. Amb el seu grup Ona va presentar la cançó "Primavera" i tot el públic va fer els cors... però la pluja va fer acte de presència i el concert es va haver de suspendre. 

 Dedicada a la Silvia Marin,
amb qui vaig jugar-me l'objectiu fent un dol...


 Els follets amagats dins del bosc...


 Foto feta per la Teguise


Dedicada a la Vicky 



Dedicada a la Laura

El diumenge 15 d'abril, tot i la pluja de la nit anterior, varem poder anar a fer la sortida a la muntanya, tot i que el Jaume no es va trobar bé  i no va poder acompanyar-nos. Van venir la Vanessa, el Miki i la tieta Elena. Varem anar a la Pleta i a la dolina que hi ha per damunt del pic del Martell.






















Aquella mateixa nit del diumenge 15 d'abril va ser la primera nit que la Teguise va dormir al llit de sota i jo al llit de dalt de la llitera de "l'habitació dels nens".



El divendres 20 d'abril el company d'escola Marc va venir a casa per jugar una estona.

El dissabte 21 d'abril he fet cau per la tarda després de dinar a casa dels abuelitos, però un cop acabat el cau hem tornat a casa d'ells perquè serà la primera nit de parella que faran els pares. La Teguise i jo ens quedarem a dormir a casa dels abuelitos i ells podran marxar al cinema o al teatre, i fer un sopar tots dos sols...