12 de juny 2011

Una barreja d'agradables sensacions

Aquests darrers dies he pogut gaudir de diferents activitats i totes molt relacionades amb aquelles coses que a mi m'agraden fer i viure: foto, cultura popular i muntanya.

El dijous, 9 de juny, per la tarda, el pare es va quedar novament sol amb nosaltres dos, i a més calia fer temps per anar a la revisió dels sis mesos de la Teguise. Ens varem quedar a casa fent fotos i vídeos. Aquí teniu un petit recull...




Per cert, la Teguise ja pesa gairebé 7 kilos i mesura 65,5 cm, i encara només s'alimenta de pit.

El divendres, 10 de juny, per la nit, hem sopat amb els iaios i la tieta per celebrar l'aniversari de la iaia.

El dissabte, 11 de juny, pel matí hem estat fent activitats diverses a casa, i entre elles hem fet manualitats de reciclatge. El pare s'ha inventat un gegant fent servir un cilindre de cartró de paper higiènic, 4 palets de menjar oriental, 1 escuradent llarg per fer brotxetes i l'embolcall de la sorpresa d'ou de xocolata. Jo he fet les mans i la base amb plastilina. Aquí teniu el resultat.


El diumenge, 12 de juny, és l'Aplec de Bruguers, i pel matí els llops de l'AE Grimpamons sortien caminant cap a l'ermita per participar de l'aplec. La Teguise, el pare i jo els hem acompanyat una estona. Hem caminat fins molt a prop del mirador, on comencen els colors rogencs del Garraf vermell.