9 d’ag. 2009

Vuitè dia a Deutschland (5è, i darrer, dia a Schwarzwald)



Avui divendres, 7 d'agost, és l'últim que estarem per Schwarzwald.

Hem baixat a esmorzar al buffet lliure de l'hotel com ha estat habitual aquests darrers dies, però avui hem vingut amb la camara per fer fotos de les vidrieres del restaurant. Jo he aprofitat per fer fotos dels pares i de la propietària de l'hotel, la Sra. Ursula.





Tot aquests dies hem estat molt ben atesos a l'hotel Warteck, a Freudenstadt.


Com era el darrer dia a Freudenstadt hem fet unes compres pendents i també hem fet fotos a una font que encara no estava en el nostre catàleg particular.


També hem aprofitat per anar a enviar unes postals a una oficina de correus.


El programa d'activitats d'avui és molt senzill: anirem al Barfusspark, un parc per anar sense sabates, a prop de Dornstetten; i passar per les proximitats d'un castell molt bonic anomenat d'Hohenzollern.

Hem estat tres hores molt completes al Barfusspark, sobretot per enfangar-nos fins als genolls i per fer alguna foto indiscreta als meus pares. A l'acabar el recorregut hem dinat abans de continuar el camí.








De tornada cap a Kornwestheim hem passat a prop de Tübingen per poder veure, encara que d'una mica lluny, el castell de Hohenzollern.



Avui ens ha donat a tots tres per fer-nos "autofotos" sense dir-nos res entre nosaltres. Aquí teniu la prova, millor dit les 3 proves.




Els insectes tenen sort que el meu pare apunta amb la camara i no amb un insecticida... Nova sèrie d'imatges de bitxos.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Hotel Warteck per a mi

Good morning,

that’s very kind of you!

Much greetings

Ursula und Werner