5 de març 2012

Pastanagues i canonges de collita pròpia

Hem començat a recollir els fruits del nostre hort urbà... Algunes pastanagues i canonges. I tot està molt bo a les nostres amanides. També ha estat temps d'aniversaris, primer el pare i ara la mare; i de conjuncions planetàries. I fins i tot jo també he tingut el meu moment estrella a classe presentant el meu bloc i els castells visitats.

El dilluns 27 de febrer ja fa uns dies que hem recollit alguns canonges, i ara li ha tocat el torn a les pastanagues. N'hi ha més grans i també molt petites, i algunes amb formes molt rares, fins i tot sembla que s'hagi assegut a descansar alguna d'elles. Per la nit, el pare quan ha tornat de treballar ha sortit a la terrassa per fer fotos de la conjunció planetària visible des de la nostra situació. La Lluna, per sota d'aquesta Júpiter i mes avall encara Venus... i recordem no són estrelles, són planetes!!!!









El dimecres 29 de febrer a l'escola hem treballat el projecte dels castells fent servir aquest blog com a referència, gràcies a un post anterior que havíem preparat amb tots els castells visitats i que estaven documentats en diferents posts. Les fotos són de la meva mestra de P5, la Marian.




El dissabte 3 de març hem seguit recollint els fruits de l'hortet... ja queden menys pastanagues i les que hem recollit i menjat eren prou dolces i bones.







El diumenge 4 de març hem celebrat l'aniversari de la mare, que n'ha fet 3 dotzenes. Nosaltres li hem regalat unes sabatilles d'estar per casa, i el dijous 1 de març li varem fer una felicitació amb sobre... però era tan gran que li varem haver de donar aquell dia perquè no ho podíem amagar sense arrugar. Finalment hem fet "temps de bany".