25 de maig 2009

Avui els pares tornen a ser notícia...

Bona nit a tothom, 

aquesta és una comunicació d'urgència perquè avui per quarta vegada, segons els pares, han tornat a sortir en els informatius d'Antena 3.

Per si algú s'ho ha perdut us adjunto l'enllaç

Segons declaracions dels meus pares, les imatges van ser enregistrades davant de la Maternitat pocs dies abans de néixer jo (aprofito per recordar-vos que el meu aniversari és el 13 de setembre, i l'any va ser el 2006). El motiu de l'entrevista era perquè en aquells dies es posava en marxa una campanya per conscienciar a les mares que calia portar posat el cinturó de seguretat tot i estar embarassades, doncs el codi de circulació havia canviat i en breu el no ús del mateix seria sancionable (amb punts en el carnet de conduir del nadó...).

En aquesta nova ocasió s'ha vist molt malmesa l'imatge del meu pare, doncs han fet servir les imatges per il·lustrar una notícia d'una gran descoberta científica: "els pares també s'engreixen durant l'embaràs...". Fins i tot està pensant emprendre accions judicials per utilitzar indegudament un material enregistrat per unes altres finalitats.